Voice Massage -terapia

Voice Massage on erikoishieronta, jonka suorittaa erikoiskoulutettu Voice Massage terapeutti. Se keskittyy äänentuottoon osallistuvien ja siihen läheisesti liittyvien lihasryhmien sekä purentatoimintahäiriöiden aiheuttamien lihasten jännitystilojen poistamiseen leukojen alueella sekä ennalta ehkäisemään puhallinsoittajan lihasten virhetoimintojen syntymistä.

Voice Massage-terapialla syntyy myös lihastason diagnoosi äänentoiminnasta. Lihasten rentouttamisen avulla luodaan edellytykset puheen ja laulun tasapainoiselle äänentuotolle.

Voice Massage-terapiaa käytetään puhallinsoiton, laulunopetuksen ja ääniterapian tukihoitona. Laulunopettajat ja puheterapeutit suorittavat omassa käytännön työssään varsinaisen toiminnallisen äänihäiriöiden audiokineettisen diagnosoinnin.

Voice Massage-terapia sopii kaikille ääniammattilaisille kuten laulajat, laulunopiskelijat, opettajat, lastentarhanopettajat, kanttorit, papit, puhelinvälittäjät. Myös toimistotyöntekijät ja ATK:lla työskentelevät saavat apua kiputiloihin, jotka johtuvat niskahartiaseudun lihasten jännitys- ja epätasapainotilasta.

Voice Massage-terapialla syntyy myös lihastason diagnoosi äänentoiminnasta. Lihasten rentouttamisen avulla luodaan edellytykset puheen ja laulun tasapainoiselle äänentuotolle.

Purenta-alueen lihaksissa on jännitystä, jos sinulla on kaksi tai useampia luettelon oireista:

Purenta-alueen lihasten rentouttamiseen pystytään soveltamaan erilaisia hierontaotteita. Useimmissa tapauksissa jo kolmannella hoitokerralla on saatu helpotusta luettelossa mainittuihin vaivoihin.

Voice Massage-terapeutti on saanut koulutuksen:

Tule kokeilemaan uuden hoitomuodon vaikutuksia

Voice Massage hieronnan yhteydessä teen aina myös Hengitystä Avaavan ja Aktivoivan hieronnan

Purentalihasten hieronnan fysiologinen vaikutus:

Indikaatiot